Riool Reinigen

Verstraten is specialist in het reinigen van uw riolering. Daarnaast verrichten wij renovatie werkzaamheden en leggen wij nieuwe rioolsystemen aan.

Op zoek naar dé partner voor riool reinigen? Dan heeft u met Verstraten Riolering & Grondwerk een ervaren en professioneel bedrijf gevonden. Wij hebben al jaren lang ervaring met allerlei riolering werkzaamheden, van ‘eenvoudig’ de afvoer ontstoppen tot uitgebreide riool reparatie. Voor meer informatie over onze diensten en tarieven kunt u contact opnemen via 0164-681240 of u stuurt een bericht naar info@verstratenriolering.nl.

Vaak is de reden om de riolering te reinigen een verstopping die te wijten is aan de ophoping van resten. Zeepresten, vet, afval en voedsel, wasmachine wasmiddel, allerlei zaken die verzamelen en een blokkering vormen en tot alle bijbehorende problemen leiden zoals een afvoer die niet meer werkt of stank in uw huis.

Wanneer laat u uw riolering reinigen

Het reinigen van het riool lijkt een eenvoudige klus maar er komt zowel met machines als vakmanschap aardig wat bij kijken. Niet iedere riolering is hetzelfde (materiaal, aanleg, gebruik) en ook niet iedere reden om het te laten reinigen is hetzelfde.

We reinigen een riool wanneer de leidingen heel erg zijn aangetast of wanneer u regelmatig verstoppingen heeft of het risico hierop groot is. Hiervoor zetten wij onze hoge druk units in waarmee we water het riool in spuiten met nozzels met 200 bar die de leidingen compleet schoon maken. Mocht onze vakman voor of tijdens de klus het vermoeden hebben dat de riolering beschadigd is, dan kunnen wij met speciale camera’s een riool inspectie uitvoeren om te ontdekken of er ergens een beschadiging zit. Op basis van ons advies kunt u besluiten wat te doen.

Ook bij u in de regio!

Wij zijn gevestigd in Lepelstraat en hebben een groot werkgebied in onder andere Steenbergen, Roosendaal, Zevenbergen en Kruisland. Staat uw woonplaats hieronder er niet tussen dan is dat geen probleem. Neem contact op via 0164 – 68 12 40 of info@verstratenriolering.nl en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Bergen op Zoom
Bolnes
Bosschenhoofd
Breda
Dinteloord
Etten-Leur
Fijnaart
Halsteren
Heijningen
Hoeven
Hoogerheide
Huibergen
Klein-Zundert
Klundert
Kruisland
Lepelstraat
Moerdijk
Nieuw-Vossemeer
Nispen
Ossendrecht
Oud Gastel
Oud-Vossemeer
Oudenbosch
Poortvliet
Rijsbergen
Roosendaal
Rucphen
Scherpenisse
Sint Maartensdijk
Sint Philipsland
Sint Willebrord
Sint-Annaland
Sprundel
Stampersgat
Standdaarbuiten
Steenbergen
Tholen
Welberg
Wernhout
Willemstad
Wouw
Wouwse plantage
Zevenbergen
Zundert