Wat wij doen

Verstraten Riolering is uw partner als het gaat om verstopte rioleringen en grondwerken. Van a tot z nemen wij uw zorg uit handen.

Verstraten Riolering & Grondwerk is een ervaren en gemotiveerd bedrijf. Wij bestaan sinds januari 2008 en zijn erg veelzijdig in onze diensten en aanpak. De werkzaamheden vormen samen een totaal plaatje voor al uw riool problemen. Met op nummer 1 de klant hebben wij voor iedere situatie een perfecte maatoplossing.

Riool en afvoer ontstoppen

Met onze 24 uurs ontstoppings service kunnen wij bij calamiteiten snel handelen. Na het moment van melden komen wij zo snel mogelijk in actie. Of het nu gaat om een verstopte keuken afvoer of zelfs hoofdriool! Wij lossen het op!

Voor leiding diameters van 160 of kleiner beschikken we over veermachines die zonder gebruik van water een schone oplossing bieden voor iedere vorm van verstopping. Voor deze diameters met een hardnekkige verstopping beschikken we ook over een hoge druk unit waarmee we met water op erg hoge druk de verstopping weg kunnen spuiten. Mocht de leiding erg vervuild zijn en alleen ontstoppen niet voldoende blijkt te zijn kunnen we over gaan tot reinigen.

Reinigen van riool leidingen

We gaan over tot reinigen op het moment dat de leiding dermate aangetast of aangekoekt is dat het risico op terugkerende verstoppingen aanwezig is. Dit is een wat grotere aanpak en gebeurd met de hoge druk unit. Hiermee spuiten we water via een kop met nozzels met 200 bar de leiding geheel schoon. Mocht het vermoeden bestaan dat er schade is aan de riolering kunnen wij ook een camera inspectie verzorgen om dit uit te sluiten.

Riool camera inspectie

We kunnen de leiding door middel van een waterdichte camera inspecteren. Deze camera word na eventueel reinigen in de leiding ingevoerd. Hiermee kunnen we vaststellen of de leiding scheuren of breuken vertoont of eventueel in of aangroei heeft. Onder ingroei verstaan we bijv boomwortels die door de leiding zijn gegroeid ook aangroei is mogenlijk doormiddel van vet of zeepresten. Mocht de leiding dergelijken gebreken vertonen dan kan er overgegaan worden tot renovatie.

Riool renovatie

Ook voor riool renovatie zijn wij uitstekend uitgerust en ervaren. We beschikken over alle benodigde meterialen om dit werk snel en netjes uit te voeren. Met de beste kwaliteit pvc en hulpstukken verzorgen wij een degelijke vervanging. Van minigraver tot mobiele kraan wij zorgen er voor! Ook het weer dichtstraaten van het werkgat in de straat behoord tot onze werkzaamheden. Wij streven er naar de locatie achter te laten zoals aangetroffen of netter!.

Nieuwe aanleg van riolering

Om onze diensten compleet te maken zodat wij iedere klus goed en zelfstandig kunnen uitvoeren kunt u ons ook inschakelen om geheel nieuwe leidingen en aansluitingen aan te leggen. Bijvoorbeeld bij een nieuwe aanbouw of woning!

Zo ziet u dat Verstraten riolering en grondwerk een bedrijf is wat u van A tot Z ontzorgd en streefd naar de beste oplossing!