Ontstoppen Riool

Wij helpen u graag uw riool te ontstoppen en garanderen professioneel werk voor een scherpe prijs! Neem contact op voor een afspraak of onze tarieven.

Verstraten Riolering & Grondwerk is een professioneel ontstoppingsbedrijf. Ons team van gemotiveerde vakmensen lost ieder riool ontstopping probleem voor u op, snel en vakkundig! Voor het ontstoppen van uw riool zetten wij speciaal materiaal in en wij rekenen geen voorrijkosten of administratie kosten, wij rekenen alleen de tijd die wij voor u bezig zijn inclusief de reistijd.

Wij helpen u graag uw riool te ontstoppen en garanderen professioneel werk voor een scherpe prijs! Neem contact op via 0164-681240 of info@verstratenriolering.nl om een afspraak te maken of te informeren naar onze tarieven.

Een verstopt riool is geen uitzondering

Problemen met uw riolering en u heeft hulp nodig om uw riool te ontstoppen? Geen probleem en ook geen uitzondering. Ieder jaar zijn er in Nederland namelijk duizenden riool ontstoppingen vanwege allerlei redenen. Van technische gebreken zoals een lekkage of breuk in de riolering tot (per ongeluk) verkeerd gebruik zoals het wegspoelen van vet of ophoping van vuil.

Een riool ontstopping is een blokkering in uw afvoer en deze kan dan ook overal voorkomen. In de douche, uw putje in de tuin, de keukenafvoer of het toilet natuurlijk. Iedere plek in of om uw huis waar water wordt afgevoerd komt de riolering aan de orde en overal kan het voorkomen dat er een verstopping ontstaat waardoor u uw riool moet ontstoppen.

U doet er verstandig aan om het ontstoppen van uw riool niet te lang uit te stellen. Het probleem kan alleen maar verergeren en vaak is ontstoppen en reinigen voldoende. Laat u het probleem voortduren dan kan het gebeuren dat de riolering beschadigd raakt en dan moet u overgaan tot riool reparatie of vervanging.

Ook bij u in de regio!

Wij zijn gevestigd in Lepelstraat en hebben een groot werkgebied in onder andere Oud Gastel, Oudenbosch, Breda en Poortvliet. Staat uw woonplaats hieronder er niet tussen dan is dat geen probleem. Neem contact op via 0164 – 68 12 40 of info@verstratenriolering.nl en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Bergen op Zoom
Bolnes
Bosschenhoofd
Breda
Dinteloord
Etten-Leur
Fijnaart
Halsteren
Heijningen
Hoeven
Hoogerheide
Huibergen
Klein-Zundert
Klundert
Kruisland
Lepelstraat
Moerdijk
Nieuw-Vossemeer
Nispen
Ossendrecht
Oud Gastel
Oud-Vossemeer
Oudenbosch
Poortvliet
Rijsbergen
Roosendaal
Rucphen
Scherpenisse
Sint Maartensdijk
Sint Philipsland
Sint Willebrord
Sint-Annaland
Sprundel
Stampersgat
Standdaarbuiten
Steenbergen
Tholen
Welberg
Wernhout
Willemstad
Wouw
Wouwse plantage
Zevenbergen
Zundert