Riool Inspectie

U zoekt een professionele riolering reiniging service voor inspectie van uw riool? Dan bent u bij Verstraten Riolering & Grondwerk aan het juiste adres!

Rioolinspecties met een waterdichte camera zijn ideaal voor wanneer het vermoeden bestaat dat er meer aan de hand is dan een simpele verstopping. Er zijn diverse signalen die aangeven dat er bijvoorbeeld een breuk of scheur in uw leidingen zit. De meest duidelijke is wanneer een verstopt riool regelmatig terugkeert. Maar ook kan het zijn dat u een verzakking in de tuin of bestrating ziet, er rioolwater in de kruipruimte van de woning staat of afvoerputjes een borrelend geluid maken.

Wanneer u zelf het vermoeden heeft of onze vakman denkt dat er meer aan de hand is wordt overgegaan op een grondige riolering inspectie met behulp van camera’s. De problemen worden duidelijk in kaart gebracht en uitgelegd zodat u samen met onze vakman kunt bepalen wat u gaat doen.

Bel ons op 0164-681240 of stuur een mail naar info@verstratenriolering.nl om een afspraak te maken voor een rioolinspectie.

Het voordeel van rioolinspecties

Een renovatie van het riool kost meer dan een reiniging, maar het lost het probleem wel permanent op zodat u niet iedere twee of drie maanden uw riolering moet laten reinigen. Daarnaast voorkomt het een verergering van het probleem waardoor de kans bestaat dat een renovatie niet eens meer mogelijk is maar moet worden overgestapt op nieuwe aanleg.

Omdat Verstraten Riolering & Grondwerk een alles-in-een riool reinigings service heeft kunt u ons inschakelen voor reiniging, camera inspectie en renovatie of nieuwe aanleg. Wij maken daarbij gebruik van onze eigen machines, gereedschap en vakmannen waardoor u bij 1 adres voor alles terecht kunt.

Ook bij u in de regio!

Wij zijn gevestigd in Lepelstraat en hebben een groot werkgebied in onder andere Klundert, Etten-Leur, Zundert en Standdaarbuiten. Staat uw woonplaats hieronder er niet tussen dan is dat geen probleem. Neem contact op via 0164 – 68 12 40 of info@verstratenriolering.nl en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Bergen op Zoom
Bolnes
Bosschenhoofd
Breda
Dinteloord
Etten-Leur
Fijnaart
Halsteren
Heijningen
Hoeven
Hoogerheide
Huibergen
Klein-Zundert
Klundert
Kruisland
Lepelstraat
Moerdijk
Nieuw-Vossemeer
Nispen
Ossendrecht
Oud Gastel
Oud-Vossemeer
Oudenbosch
Poortvliet
Rijsbergen
Roosendaal
Rucphen
Scherpenisse
Sint Maartensdijk
Sint Philipsland
Sint Willebrord
Sint-Annaland
Sprundel
Stampersgat
Standdaarbuiten
Steenbergen
Tholen
Welberg
Wernhout
Willemstad
Wouw
Wouwse plantage
Zevenbergen
Zundert