Aanleggen Riolering

Verstraten Riolering en Grondwerk heeft jaren ervaring met het aanleggen van nieuwe riolering bij nieuwbouw en bij het vervangen van oude riolering.

Verstraten Riolering & Grondwerk is een alles-in-een-bedrijf. Wij verhelpen niet alleen riool verstoppingen of reinigen leidingen, wij kunnen ook een compleet nieuwe riolering aanleggen.

Riolering kan beschadigd raken door ouderdom of externe oorzaken zoals boomwortels en dan moet deze vervangen worden. Soms is een rioolrenovatie niet voldoende, maar is het nodig om een nieuwe riolering aan te leggen. Het is natuurlijk ook mogelijk dat bij nieuwbouw een riolering aangelegd moet worden. In beide gevallen hebben wij jarenlange ervaring en onze professionals staan altijd voor u klaar.

Hoe gaan wij te werk bij aanleggen riolering

Bij Verstraten Riolering & Grondwerk beschikken we over al het materiaal voor een riolering aanleggen en om het snel en netjes uit te voeren. We werken alleen met de beste kwaliteit pvc en hulpstukken bij vervanging en over materiaal, machines en gereedschap hoeft u zich niet druk te maken. Van minigraver tot mobiele kraan, wij hebben alles in huis!

Wanneer de nieuwe riolering is aangelegd, is ons werk nog niet klaar. Graafwerk en breekwerk, de afvoer van het afval dat is ontstaan bij het riool aanleggen en het netjes dicht bestraten van het werkgat in de straat, u kunt op ons vertrouwen. Wij laten de locatie achter zoals hij was of zelfs netter! Zo ziet u maar, van A tot Z nemen wij al uw zorgen uit handen.

Ook bij u in de regio!

Wij zijn gevestigd in Lepelstraat en hebben een groot werkgebied in onder andere Heiningen, Roosendaal, Zevenbergen en Moerdijk. Staat uw woonplaats hieronder er niet tussen dan is dat geen probleem. Neem contact op via 0164 – 68 12 40 of info@verstratenriolering.nl en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Bergen op Zoom
Bolnes
Bosschenhoofd
Breda
Dinteloord
Etten-Leur
Fijnaart
Halsteren
Heijningen
Hoeven
Hoogerheide
Huibergen
Klein-Zundert
Klundert
Kruisland
Lepelstraat
Moerdijk
Nieuw-Vossemeer
Nispen
Ossendrecht
Oud Gastel
Oud-Vossemeer
Oudenbosch
Poortvliet
Rijsbergen
Roosendaal
Rucphen
Scherpenisse
Sint Maartensdijk
Sint Philipsland
Sint Willebrord
Sint-Annaland
Sprundel
Stampersgat
Standdaarbuiten
Steenbergen
Tholen
Welberg
Wernhout
Willemstad
Wouw
Wouwse plantage
Zevenbergen
Zundert