Wie wij zijn

Verstraten Riolering & Grondwerk is een ervaren bedrijf uit Lepelstraat. Met onze goede service en apparatuur maken wij aan iedere verstopping snel een eind.

Verstraten Riolering & Grondwerk is een bedrijf dat met een gemotiveerd team van ervaren vakmensen ieder riool probleem voor u oplost. Door onze ruime vakkennis en goed uitgeruste service wagens kunnen wij snel en goed reageren.

U kunt er van op aan dat u bij ons exact weet waar u aan toe bent. Wij rekenen geen voorrijkosten of administratie kosten, wij rekenen de tijd die wij voor u bezig zijn incl. de reistijd. Dat vinden wij wel zo eerlijk, geen verrassingen achteraf.

Wij zijn een zogenaamd alles-in-een ontstoppingsbedrijf. Dat wil zeggen dat u ons voor ieder mogelijk riool probleem kunt benaderen. Wij ontstoppen en reinigen afvoer en riool, voeren camera inspecties uit en renoveren en repareren beschadigde riolering. U kunt ons daarnaast ook inschakelen voor de nieuwe aanleg van riolering waarbij wij de klus van A tot Z uitvoeren (inclusief opruimen van afval en dichtstraaten van het werkgat).

Wij staan graag voor u klaar! Bel 0164 – 68 12 40 voor direct contact of stuur een e-mail naar info@verstratenriolering.nl