Camera Inspectie Riool

Problemen met uw riool? Via een riool camera inspectie kunnen wij exact achterhalen wat er aan de hand is en kunt u zelf beslissen wat er moet gebeuren.

Een probleem met uw riolering is niet altijd een eenvoudige riool verstopping of verstopte afvoer. Soms is er meer aan de hand zoals een scheur of breuk. Via een waterdichte riool inspectie camera bekijken wij dan het riool om vast te stellen of de leiding scheuren of breuken vertoond of dat er sprake is van in- of aangroei van bijvoorbeeld boomwortels of vet- en zeepresten. Wanneer wij zo’n gebrek opsporen heeft u de mogelijkheid om over te gaan op rioolrenovatie waarvoor u ons ook kunt inschakelen.

Neem contact met ons op via 0164-681240 of stuur een bericht naar info@verstratenriolering.nl.

Indicaties dat er meer aan de hand is dan een ontstopping

Er zijn verschillende signalen die u zelf kunt waarnemen die aangeven dat er sprake is van meer dan alleen een verstopping. Geef dit door aan onze vakman zodat hij kan inschatten of een riool camera inspectie nodig is.

Waarom een riool camera inspectie

De werknemers van Verstraten zijn vakmensen en via een riool inspectie camera kunnen vermoedens bevestigd worden en onnodige graafwerkzaamheden voorkomen. Vaak is er maar sprake van 1 scheur of breuk, een eenvoudige renovatie bespaart dan een hoop geld dan wanneer u nieuwe riolering laat aanleggen.

Nadat de riool camera inspectie heeft plaatsgevonden krijgt u een professioneel advies van ons en de beslissing over wat er moet gebeuren ligt bij u. Indien er sprake is van duidelijk zichtbare scheur, breuk of ernstige aantasting van de leidingen adviseren wij u wel om over te gaan op renovatie in plaats van ontstoppen. De kans dat u na een maand of 2-3 weer hetzelfde probleem heeft is namelijk erg groot en ook kan het gebeuren dat de riolering verder beschadigd raakt.

Ook bij u in de regio!

Wij zijn gevestigd in Lepelstraat en hebben een groot werkgebied in onder andere Steenbergen, Roosendaal, Zevenbergen en Nispen. Staat uw woonplaats hieronder er niet tussen dan is dat geen probleem. Neem contact op via 0164 – 68 12 40 of info@verstratenriolering.nl en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Bergen op Zoom
Bolnes
Bosschenhoofd
Breda
Dinteloord
Etten-Leur
Fijnaart
Halsteren
Heijningen
Hoeven
Hoogerheide
Huibergen
Klein-Zundert
Klundert
Kruisland
Lepelstraat
Moerdijk
Nieuw-Vossemeer
Nispen
Ossendrecht
Oud Gastel
Oud-Vossemeer
Oudenbosch
Poortvliet
Rijsbergen
Roosendaal
Rucphen
Scherpenisse
Sint Maartensdijk
Sint Philipsland
Sint Willebrord
Sint-Annaland
Sprundel
Stampersgat
Standdaarbuiten
Steenbergen
Tholen
Welberg
Wernhout
Willemstad
Wouw
Wouwse plantage
Zevenbergen
Zundert