Riool Reparatie

Is uw riolering beschadigd? Neem dan contact op met Verstraten voor reparatie of renovatie van uw riolering. Goed vakmanschap voor een eerlijke prijs!

Bij Verstraten Riolering & Grondwerk vindt u een dijk aan ervaring en vakmanschap voor niet alleen het ontstoppen van uw riool en afvoer punten maar ook riolering reparatie. Riool reparatie is vaak nodig wanneer de riolering is verzakt of wanneer er boomwortels door het riool groeien. Daarnaast is het ook verstandig om bij erg oude rioleringen preventief zwakke punten op te sporen en deze te versterken om toekomstige problemen te voorkomen.

U kunt contact opnemen via 0164-681240 of info@verstratenriolering.nl voor meer informatie over onze tarieven en diensten voor riolering repareren of om direct een afspraak te maken.

Wij repareren uw riolering

U heeft uw riolering al meerdere malen laten ontstoppen maar de verstopping blijft steeds terug keren. Dan is de kans groot dat er sprake is van een beschadiging in uw riolering. Met onze speciale waterdichte inspectie camera’s nemen wij een kijkje in de riolering om op te sporen waar een rioolreparatie mogelijk nodig is. Samen met onze vakman bespreekt u vervolgens wat er moet gebeuren en wat dit gaat kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor een verrassing te staan.

Een beschadiging oplossen hoeft niet altijd via een complete rioolreparatie te gebeuren. Wij hebben ook meerdere mogelijkheden voor renovatie van de riolering. De riolering reparatie wordt dan financieel een stuk aantrekkelijker en kan ook sneller uitgevoerd worden.

Ook bij u in de regio!

Wij zijn gevestigd in Lepelstraat en hebben een groot werkgebied in onder andere Halsteren, Oudenbosch, Breda en Wernhout. Staat uw woonplaats hieronder er niet tussen dan is dat geen probleem. Neem contact op via 0164 – 68 12 40 of info@verstratenriolering.nl en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Bergen op Zoom
Bolnes
Bosschenhoofd
Breda
Dinteloord
Etten-Leur
Fijnaart
Halsteren
Heijningen
Hoeven
Hoogerheide
Huibergen
Klein-Zundert
Klundert
Kruisland
Lepelstraat
Moerdijk
Nieuw-Vossemeer
Nispen
Ossendrecht
Oud Gastel
Oud-Vossemeer
Oudenbosch
Poortvliet
Rijsbergen
Roosendaal
Rucphen
Scherpenisse
Sint Maartensdijk
Sint Philipsland
Sint Willebrord
Sint-Annaland
Sprundel
Stampersgat
Standdaarbuiten
Steenbergen
Tholen
Welberg
Wernhout
Willemstad
Wouw
Wouwse plantage
Zevenbergen
Zundert