Rioolrenovatie

Zoekt u een rioolrenovatie specialist? Bel 0164-681240! Verstraten Riolering & Grondwerk staat voor u klaar om vakkundig en snel uw riool te renoveren.

Riool renovatie is een van de specialiteiten van Verstraten Riolering & Grondwerk. Wij reinigen niet alleen verstopte rioleringen, wij kunnen ook beschadigingen of slijtage snel en vakkundig voor u oplossen. Dus is uw riool verzakt, verouderd of om een andere reden toe aan rioolrenovatie, neem contact op via 0164-681240 of info@verstratenriolering.nl voor meer informatie of een afspraak.

Met onze riool renovatie techniek repareren wij uw riolering zonder dat daar veel hak- en breekwerk of graafwerkzaamheden aan te pas komen. Dit betekent onder andere dat de klus veel sneller geklaard wordt en dat de kosten beduidend lager liggen dan bij een vervanging van de riolering.

Inspectie van de riolering

Voordat onze vakman aan de slag gaat zal hij eerst het probleem vaststellen, waarbij gebruik gemaakt kan worden van een waterdichte camera waarmee we het riool inspecteren. Op deze manier kan de beschadiging of blokkering opgespoord worden om vooraf te bepalen er moet gebeuren, zo komt u niet voor een verrassing te staan. U krijgt precies te horen wat er met uw riolering aan de hand is en of een riool renovatie of reiniging voldoende is en wat dit u gaat kosten.

Onderhoud in plaats van rioolrenovatie

Wanneer uit de inspectie blijkt dat er geen riool renovatie nodig is maar een goed onderhoud voldoende is om het probleem op te lossen gaan wij aan de slag met speciale veermachines of hoge druk units om de blokkering te verwijderen.

Ook bij u in de regio!

Wij zijn gevestigd in Lepelstraat en hebben een groot werkgebied in onder andere Halsteren, Oudenbosch, Rijsbergen en Willemstad. Staat uw woonplaats hieronder er niet tussen dan is dat geen probleem. Neem contact op via 0164 – 68 12 40 of info@verstratenriolering.nl en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Bergen op Zoom
Bolnes
Bosschenhoofd
Breda
Dinteloord
Etten-Leur
Fijnaart
Halsteren
Heijningen
Hoeven
Hoogerheide
Huibergen
Klein-Zundert
Klundert
Kruisland
Lepelstraat
Moerdijk
Nieuw-Vossemeer
Nispen
Ossendrecht
Oud Gastel
Oud-Vossemeer
Oudenbosch
Poortvliet
Rijsbergen
Roosendaal
Rucphen
Scherpenisse
Sint Maartensdijk
Sint Philipsland
Sint Willebrord
Sint-Annaland
Sprundel
Stampersgat
Standdaarbuiten
Steenbergen
Tholen
Welberg
Wernhout
Willemstad
Wouw
Wouwse plantage
Zevenbergen
Zundert