Riool Verstopping

Heeft u last van een riool verstopping en moet deze snel en vakkundig opgelost worden? Bel dan Verstraten Riolering op 0164-681240!

U heeft een riool verstopping en u wilt het zo snel mogelijk laten oplossen? Dan belt u naar 0164-681240 of u stuurt een e-mail naar info@verstratenriolering.nl! Wij zijn hét professionele ontstoppingsbedrijf dat iedere riool verstopping voor u snel en vakkundig kan oplossen.

Wij zijn gespecialiseerd in alle problemen met het riool én het verhelpen daarvan. Of u nu een eenvoudig de afvoer of riool wilt laten ontstoppen of uw riolering is beschadigd en moet vervangen worden, wij hebben alles zelf in huis om de klus te klaren.

Wat doet Verstraten Riolering voor u

Wij zijn een zogenaamd alles-in-1 rioolbedrijf. Dat betekent dat wij het probleem signaleren én oplossen. Wij lossen riool verstoppingen op, reinigen leidingen, inspecteren het buizensysteem met speciale camera’s, renoveren rioolsystemen en leggen nieuwe systemen aan bij nieuwbouw of bij bestaande woningen. Om die reden kunnen wij garanderen dat wij iedere riool verstopping kunnen oplossen.

Een riool verstopping kan door verschillende oorzaken ontstaan en iedere oorzaak heeft een andere oplossing. Vaak zien wij dat een riool verstopping is ontstaan door de verzameling van vetresten en afval dat is weggespoeld. Maar ook bladeren en ander afval van buitenaf kan de riolering verstoppen zonder dat u daar erg in hebt. Daarnaast kunnen ouderdom en wortels van bomen en planten de riolering beschadigen, dan is vaak renovatie of vervanging aan de orde.

Ook bij u in de regio!

Wij zijn gevestigd in Lepelstraat en hebben een groot werkgebied in onder andere Bergen op Zoom, Bolnes, Tholen en Oud-Vossemeer. Staat uw woonplaats hieronder er niet tussen dan is dat geen probleem. Neem contact op via 0164 – 68 12 40 of info@verstratenriolering.nl en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Bergen op Zoom
Bolnes
Bosschenhoofd
Breda
Dinteloord
Etten-Leur
Fijnaart
Halsteren
Heijningen
Hoeven
Hoogerheide
Huibergen
Klein-Zundert
Klundert
Kruisland
Lepelstraat
Moerdijk
Nieuw-Vossemeer
Nispen
Ossendrecht
Oud Gastel
Oud-Vossemeer
Oudenbosch
Poortvliet
Rijsbergen
Roosendaal
Rucphen
Scherpenisse
Sint Maartensdijk
Sint Philipsland
Sint Willebrord
Sint-Annaland
Sprundel
Stampersgat
Standdaarbuiten
Steenbergen
Tholen
Welberg
Wernhout
Willemstad
Wouw
Wouwse plantage
Zevenbergen
Zundert