Afvoer Ontstoppen

Uw afvoer laten ontstoppen? Neem contact op met Verstraten Riolering & Grondwerk. Vakkundig en snel voor een scherpe prijs, wij lossen uw probleem op!

Niets is zo vervelend als een verstopte afvoer. Nare luchtjes blijven hangen, het vieze water loopt niet weg en u kunt geen gebruik meer maken van de wasbak en afvoer. Nu kunt u zelf aan de slag gaan, maar bij een echte verstopping is een professionele werkwijze beter voor uw leidingen en gegarandeerd succesvol.

Verstraten Riolering & Grondwerk is dé specialist om uw afvoer te ontstoppen. Wij kunnen alle binnen en buiten afvoer ontstoppen, vakkundig en snel! Neem contact op via 0164-681240 of stuur een bericht naar info@verstratenriolering.nl en wij nemen snel contact met u op.

Waarom raakt een afvoer verstopt?

Een afvoer ontstoppen doen wij om allerlei redenen. Bij wat oudere riolering is het vaak een kwestie van aangegroeide vet, zeep of voedselresten of een verzakking in de riolering. Het is ook mogelijk dat u per ongeluk iets heeft weggespoeld dat niet weggespoeld mocht worden, zoals vochtige doekjes of teveel toiletpapier. Dit soort dingen zien wij vaak en komen dan ook erg vaak voor in Nederland. Onze vakmensen zijn ervaren en hebben alles al een keer gezien én opgelost!

Vandaag contact voor een snelle oplossing

Onze mensen staan voor u klaar om snel en professioneel uw afvoer te ontstoppen. Wij zijn in het bezit van professionele apparatuur en gereedschap voor ontstoppen, reinigen, camera inspectie, renovatie en zelfs compleet nieuwe aanleg. Wij verzorgen van a tot z alles wat nodig zou kunnen zijn voor het ontstoppen van uw afvoer!

Ook bij u in de regio!

Wij zijn gevestigd in Lepelstraat en hebben een groot werkgebied in onder andere Hoogerheide, Etten-Leur, Wouw en Stampersgat. Staat uw woonplaats hieronder er niet tussen dan is dat geen probleem. Neem contact op via 0164 – 68 12 40 of info@verstratenriolering.nl en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Bergen op Zoom
Bolnes
Bosschenhoofd
Breda
Dinteloord
Etten-Leur
Fijnaart
Halsteren
Heijningen
Hoeven
Hoogerheide
Huibergen
Klein-Zundert
Klundert
Kruisland
Lepelstraat
Moerdijk
Nieuw-Vossemeer
Nispen
Ossendrecht
Oud Gastel
Oud-Vossemeer
Oudenbosch
Poortvliet
Rijsbergen
Roosendaal
Rucphen
Scherpenisse
Sint Maartensdijk
Sint Philipsland
Sint Willebrord
Sint-Annaland
Sprundel
Stampersgat
Standdaarbuiten
Steenbergen
Tholen
Welberg
Wernhout
Willemstad
Wouw
Wouwse plantage
Zevenbergen
Zundert