Riool Ontstopping

Heeft u een riool ontstopping? Verstraten Riolering & Grondwerk is uw partner! Wij lossen iedere verstopping op via snel en betaalbaar vakmanschap.

Een riool verstopping is erg vervelend. U kunt uw afvoer of toilet niet meer gebruiken met al het bijkomend ongemak, er komen nare luchtjes in uw huis en tot overmaat van ramp kunt u het vaak niet zelf oplossen. Maar het moet wel snel opgelost worden natuurlijk!

Voor een snelle en betaalbare afhandeling van uw riool ontstopping neemt u contact op met Verstraten Riolering via 0164-681240 of info@verstratenriolering.nl. Wij lossen iedere riool ontstopping voor u op.

Waarom is uw riool verstopt?

Een riool verstopping is niet uniek. De meeste mensen weten het niet, maar jaarlijks zijn er honderdduizenden verstoppingen, breuken en lekkages in Nederland. U verwacht echter niet dat u het overkomt en wanneer het gebeurt is het fijn als er zo snel iemand langs komt voor de riool ontstopping.

Een verstopte riolering kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan de riolering oud zijn en in de loop der jaren beschadigd zijn of simpelweg versleten. In dat geval kunnen wij renovatie en reparatie werkzaamheden verrichten. Het exacte probleem en locatie achterhalen wij via speciale waterdichte inspectie camera’s.

Wanneer de riolering niet beschadigd is maar wel verstopt, dan is er 9 van de 10 keer een eenvoudige verstopping te vinden van bijvoorbeeld etensresten, vet of zeepresten. Deze resten zijn langzaamaan opgehoopt zonder dat u hier erg in had maar opeens is het mis en is uw riool verstopt. Via onze speciale veermachines of hoge druk water units verzorgen wij een effectieve riool ontstopping.

Ook bij u in de regio!

Wij zijn gevestigd in Lepelstraat en hebben een groot werkgebied in onder andere Bergen op Zoom, Sint Willebrord, Fijnaart en Standdaarbuiten. Staat uw woonplaats hieronder er niet tussen dan is dat geen probleem. Neem contact op via 0164 – 68 12 40 of info@verstratenriolering.nl en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Bergen op Zoom
Bolnes
Bosschenhoofd
Breda
Dinteloord
Etten-Leur
Fijnaart
Halsteren
Heijningen
Hoeven
Hoogerheide
Huibergen
Klein-Zundert
Klundert
Kruisland
Lepelstraat
Moerdijk
Nieuw-Vossemeer
Nispen
Ossendrecht
Oud Gastel
Oud-Vossemeer
Oudenbosch
Poortvliet
Rijsbergen
Roosendaal
Rucphen
Scherpenisse
Sint Maartensdijk
Sint Philipsland
Sint Willebrord
Sint-Annaland
Sprundel
Stampersgat
Standdaarbuiten
Steenbergen
Tholen
Welberg
Wernhout
Willemstad
Wouw
Wouwse plantage
Zevenbergen
Zundert