Riool Verstopt

Riool verstopt? Geen probleem! Bel naar 0164-681240 om direct een afspraak te maken. Wij lossen ieder rioolprobleem in een mum van tijd voor u op.

Een verstopt riool zorgt voor veel ongemak, nare luchtjes en wanneer het niet snel en professioneel wordt opgelost kan het schade aan uw woning veroorzaken via wateroverlast. U kunt daarom Verstraten Riolering & Grondwerk snel inschakelen voor ieder rioolprobleem! Maak gebruik van onze riool service via 0164-681240 of stuur een bericht via info@verstratenriolering.nl. U kunt ook vooraf vragen naar onze tarieven of een offerte aanvragen.

Waarom is uw riool verstopt

Er zijn meerdere reden te bedenken waarom een riool verstopt raakt. Vaak ligt het aan de verkeerde afvoer van afvalresten of is het een kwestie van ouderdom en moet de riolering gerepareerd worden. Afvalresten wegspoelen via het riool is meestal niet zo’n groot probleem, maar bijvoorbeeld vet of zeepresten hopen zichzelf op en dit leidt tot verstoppingen.

Ervaren vakmanschap

Verstraten is al jaren actief op de markt en wij hebben alle middelen en gereedschappen om ieder verstopt riool te ontstoppen. Wij gebruiken speciale veermachines en hoge druk units voor het schoonspuiten van uw riolering. Ook kunnen wij voor of na de reiniging met een speciale waterdichte inspectie camera de riolering controleren of scheuren en breuken. En omdat wij een complete rioolspecialist zijn kunnen wij ook direct overgaan op renovatie of nieuwe aanleg. Zo ziet u maar, u kunt Verstraten Riolering inschakelen voor iedere riool klus!

Ook bij u in de regio!

Wij zijn gevestigd in Lepelstraat en hebben een groot werkgebied in onder andere Steenbergen, Roosendaal, Zevenbergen en Sint Philipsland. Staat uw woonplaats hieronder er niet tussen dan is dat geen probleem. Neem contact op via 0164 – 68 12 40 of info@verstratenriolering.nl en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Bergen op Zoom
Bolnes
Bosschenhoofd
Breda
Dinteloord
Etten-Leur
Fijnaart
Halsteren
Heijningen
Hoeven
Hoogerheide
Huibergen
Klein-Zundert
Klundert
Kruisland
Lepelstraat
Moerdijk
Nieuw-Vossemeer
Nispen
Ossendrecht
Oud Gastel
Oud-Vossemeer
Oudenbosch
Poortvliet
Rijsbergen
Roosendaal
Rucphen
Scherpenisse
Sint Maartensdijk
Sint Philipsland
Sint Willebrord
Sint-Annaland
Sprundel
Stampersgat
Standdaarbuiten
Steenbergen
Tholen
Welberg
Wernhout
Willemstad
Wouw
Wouwse plantage
Zevenbergen
Zundert