Verstopte Riolering

Riolering verstopt en u heeft een vakman nodig? Bel Verstraten Riolering & Grondwerken via 0164-681240. Wij ontstoppen uw riolering snel en vakkundig!

Heeft u een verstopte riolering? Wacht dan niet te lang met het inschakelen van een specialist om uw riolering vakkundig te ontstoppen. Een verstopte riolering is namelijk niet alleen maar lastig en zal gaan stinken, wanneer u te lang wacht met laten ontstoppen kan uw riolering beschadigd raken en kan uw huis waterschade leiden.

Mede hierom hebben wij speciaal een 24 uurs ontstoppings service zodat wij snel kunnen handelen. Of het nu gaat om uw keukenafvoer, toilet, douche, bad of andere waterpunt, wij komen zo snel mogelijk in actie en lossen ieder verstopte riolering op! Bel 0614-681240 om meteen een afspraak te maken of stuur een bericht naar info@verstratenriolering.nl.

Waarom heeft u een verstopte riolering

Een verstopte riolering is niet uniek, ieder jaar zijn er 1000-en huishoudens in Nederland met dit probleem. Er zijn diverse oorzaken voor te vinden die u niet allemaal zelf kunt voorkomen. Enkele hiervan zijn:

Sommige oorzaken voor een verstopte riolering kunt u voorkomen zoals het niet wegspoelen van materiaal dat niet in het riool thuis hoort (vet kunt u bijvoorbeeld kwijt in een leeg pak melk) en bij gebruik van veel toiletpapier kunt u beter tussentijds een keer doorspoelen. Maar mocht er toch een probleem ontstaan en u heeft een verstopte riolering, dan kunt u vertrouwen op een snel en vakkundig optreden van Verstraten Riolering en Grondwerken.

Ook bij u in de regio!

Wij zijn gevestigd in Lepelstraat en hebben een groot werkgebied in onder andere Bergen op Zoom, Sint Willebrord, Tholen en Sint Maartensdijk. Staat uw woonplaats hieronder er niet tussen dan is dat geen probleem. Neem contact op via 0164 – 68 12 40 of info@verstratenriolering.nl en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Bergen op Zoom
Bolnes
Bosschenhoofd
Breda
Dinteloord
Etten-Leur
Fijnaart
Halsteren
Heijningen
Hoeven
Hoogerheide
Huibergen
Klein-Zundert
Klundert
Kruisland
Lepelstraat
Moerdijk
Nieuw-Vossemeer
Nispen
Ossendrecht
Oud Gastel
Oud-Vossemeer
Oudenbosch
Poortvliet
Rijsbergen
Roosendaal
Rucphen
Scherpenisse
Sint Maartensdijk
Sint Philipsland
Sint Willebrord
Sint-Annaland
Sprundel
Stampersgat
Standdaarbuiten
Steenbergen
Tholen
Welberg
Wernhout
Willemstad
Wouw
Wouwse plantage
Zevenbergen
Zundert