Riolering Verstopt

Is uw riolering verstopt? Bel 0164-681240 voor een afspraak of om te vragen naar onze tarieven. Wij staan voor u klaar om ieder probleem op te lossen!

Is uw riolering verstopt? Bel dan 0164-681240 of stuur een e-mail naar info@verstratenriolering.nl. Wij zijn dé partner voor verstopte rioleringen en nemen van A tot Z al uw zorg uit handen. Maak gebruik van onze riool service en maak een afspraak voor wanneer het u uitkomt.

Waarom raakt een riolering verstopt?

Er zijn tal van redenen waarom een riolering verstopt kan raken. Een riool verstopping is een blokkering in het riool van uw woning. Ieder waterpunt in uw huis (douche, toilet, wasmachine, enz) komt via verschillende afvoeren uit in het riool.

De oorzaak van een verstopte riolering kan vervuiling of materiële schade zijn. Wanneer de riolering verstopt is door vervuiling dan moet u denken aan de ophoping van voedselresten, vet of materiaal dat niet bedoeld is om weg te spoelen zoals vochtige doekjes of overmatig veel toiletpapier. Materiële schade aan uw riolering kan ontstaan door ouderdom of het verzakken van de leidingen.

Hoe ontstoppen wij uw riool

Afhankelijk van waarom de riolering verstopt is gaan wij aan de slag met verschillende machines en werkwijzen. Zo gebruiken wij onze veermachines en hoge druk units voor het snel en eenvoudig verwijderen van een ontstopping. Wanneer er echt sprake is van schade dan kunnen wij uw riolering renoveren of compleet vernieuwen. En wilt u eerst graag uw riolering laten inspecteren, dan gaan wij eerst aan de slag met onze speciale waterdichte camera’s.

Zo ziet u maar wat er ook aan de hand is met uw verstopte riolering, wij lossen ieder probleem snel en efficiënt op!

Ook bij u in de regio!

Wij zijn gevestigd in Lepelstraat en hebben een groot werkgebied in onder andere Steenbergen, Roosendaal, Zevenbergen en Bosschenhoofd. Staat uw woonplaats hieronder er niet tussen dan is dat geen probleem. Neem contact op via 0164 – 68 12 40 of info@verstratenriolering.nl en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Bergen op Zoom
Bolnes
Bosschenhoofd
Breda
Dinteloord
Etten-Leur
Fijnaart
Halsteren
Heijningen
Hoeven
Hoogerheide
Huibergen
Klein-Zundert
Klundert
Kruisland
Lepelstraat
Moerdijk
Nieuw-Vossemeer
Nispen
Ossendrecht
Oud Gastel
Oud-Vossemeer
Oudenbosch
Poortvliet
Rijsbergen
Roosendaal
Rucphen
Scherpenisse
Sint Maartensdijk
Sint Philipsland
Sint Willebrord
Sint-Annaland
Sprundel
Stampersgat
Standdaarbuiten
Steenbergen
Tholen
Welberg
Wernhout
Willemstad
Wouw
Wouwse plantage
Zevenbergen
Zundert