Afvoer Keuken Verstopt

Is uw keuken afvoer verstopt? Schakel Verstraten Riolering & Grondwerk in voor een snelle oplossing en eerlijke prijs.

Heeft u een verstopte afvoer in de keuken? Controleer of de afvoer een sifon heeft en deze niet geblokkeerd is. Indien de sifon in orde is dan zit er een blokkering in uw leidingen of het riool.

Verstraten Riolering & Grondwerk is een ontstoppingsbedrijf gespecialiseerd in het verhelpen van riolering problemen in een mum van tijd. Neem contact op via 0164-681240 of info@verstratenriolering.nl om direct een afspraak te maken. Binnen korte tijd staat de vakman bij u voor de deur om snel en voor een eerlijke prijs de verstopte keuken afvoer op te lossen.

Waarom is uw keuken afvoer verstopt?

Een verstopte afvoer in de keuken kan allerlei oorzaken hebben die zowel binnen als buiten huis te vinden zijn. De meest voorkomende oorzaken zijn:

Het probleem hoeft dus niet direct in de afvoer van uw keuken te zitten. Wanneer op een ander punt in de riolering een riool verstopping ontstaat kan dit gevolgen hebben voor uw gehele rioleringsstelsel.

Bij Verstraten Riolering & Grondwerk kunt u gebruik maken van een onze 24 uurs service lijn voor direct hulp bij problemen met uw verstopte afvoer keuken. Bel 0164-681240 en wij lossen ieder probleem op!

Ook bij u in de regio!

Wij zijn gevestigd in Lepelstraat en hebben een groot werkgebied in onder andere Halsteren, Sprundel, Breda en Welberg. Staat uw woonplaats hieronder er niet tussen dan is dat geen probleem. Neem contact op via 0164 – 68 12 40 of info@verstratenriolering.nl en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Bergen op Zoom
Bolnes
Bosschenhoofd
Breda
Dinteloord
Etten-Leur
Fijnaart
Halsteren
Heijningen
Hoeven
Hoogerheide
Huibergen
Klein-Zundert
Klundert
Kruisland
Lepelstraat
Moerdijk
Nieuw-Vossemeer
Nispen
Ossendrecht
Oud Gastel
Oud-Vossemeer
Oudenbosch
Poortvliet
Rijsbergen
Roosendaal
Rucphen
Scherpenisse
Sint Maartensdijk
Sint Philipsland
Sint Willebrord
Sint-Annaland
Sprundel
Stampersgat
Standdaarbuiten
Steenbergen
Tholen
Welberg
Wernhout
Willemstad
Wouw
Wouwse plantage
Zevenbergen
Zundert