Ontstoppingsbedrijf

Zoek niet verder, u heeft uw ontstoppingsbedrijf gevonden! Wij helpen u met uw afvoer, leiding en riolering problemen. Neem contact op via 0164-681240.

Verstraten Riolering & Grondwerk is een professioneel ontstoppingsbedrijf uit Lepelstraat (gemeente Bergen op Zoom). Wij leveren al jaren lang onze diensten in de hele regio en dankzij onze brede ervaring en deskundige vakmensen lossen wij ieder rioolprobleem op voor een scherpe prijs.

Heeft u een ontstoppingsbedrijf nodig voor uw afvoer of riolering? Neem dan snel contact op via 0164-681240 of stuur een e-mail naar info@verstratenriolering.nl. Onze vaklui nemen contact met u op om zo spoedig mogelijk langs te komen om u te helpen.

Onze diensten

Als alles-in-1 ontstoppingsbedrijf zijn wij in staat om iedere riool klus aan te nemen. Zo schakelt u onze 24 uurs ontstopping service in voor voor een snelle oplossing van uw verstopte riolering of afvoer. Of het nu gaat om een eenvoudig verstopte afvoer of een breuk in uw riolering. Wij begrijpen dat een probleem met het riool liefst zo snel en vakkundig mogelijk wordt opgelost zodat u geen last ondervindt van een niet werkende afvoer of een rioolgeur in uw woning.

Naast ontstoppingen verhelpen kunt u ons ook inschakelen voor het reinigen van uw riolering of via camera inspectie kijken wat er exact aan de hand is. Maar daar houdt het niet op. Als compleet ontstoppingsbedrijf kunt u ons ook inschakelen voor de reparatie, renovatie en zelfs compleet nieuwe aanleg van uw riolering bij nieuwe aanbouw of uw woning.

Ook bij u in de regio!

Wij zijn gevestigd in Lepelstraat en hebben een groot werkgebied in onder andere Hoogerheide, Dinteloord, Zundert en Ossendrecht. Staat uw woonplaats hieronder er niet tussen dan is dat geen probleem. Neem contact op via 0164 – 68 12 40 of info@verstratenriolering.nl en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Bergen op Zoom
Bolnes
Bosschenhoofd
Breda
Dinteloord
Etten-Leur
Fijnaart
Halsteren
Heijningen
Hoeven
Hoogerheide
Huibergen
Klein-Zundert
Klundert
Kruisland
Lepelstraat
Moerdijk
Nieuw-Vossemeer
Nispen
Ossendrecht
Oud Gastel
Oud-Vossemeer
Oudenbosch
Poortvliet
Rijsbergen
Roosendaal
Rucphen
Scherpenisse
Sint Maartensdijk
Sint Philipsland
Sint Willebrord
Sint-Annaland
Sprundel
Stampersgat
Standdaarbuiten
Steenbergen
Tholen
Welberg
Wernhout
Willemstad
Wouw
Wouwse plantage
Zevenbergen
Zundert