Verstopte Afvoer

Heeft u een verstopte afvoer? Schakel dan Verstraten Riolering & Grondwerk in voor een snelle en vakkundige afhandeling van het probleem met uw afvoer.

Heeft u een verstopte afvoer? Wij ontstoppen en reinigen rioleringen en u kunt ons ook inschakelen voor renovatie werkzaamheden of nieuwe aanleg. Verstraten Riolering & Grondwerk is uw partner voor een goede en snelle oplossing van ieder probleem met uw afvoer.

Stuur een bericht via info@verstratenriolering.nl of neem contact op via 0164-681240 voor meer informatie of om een afspraak te maken. Heeft u dringend uw afvoer nodig, laat ons dit weten en wij kunnen vaak al binnen 24 uur uw verstopte afvoer oplossen.

Waarom is mijn afvoer verstopt?

Een verstopte afvoer is onhandig en een mogelijke oorzaak van waterschade in uw woning en doordat het vaak afvalresten zijn die de verstopping veroorzaken een bron van nare luchtjes. Soms is de oorzaak van een verstopte afvoer ook buiten uw huis te vinden. Ziet u bijvoorbeeld dat de put van de gemeentelijke riolering overloopt, dan kunt u contact opnemen met de gemeente om mogelijk kosten te verhalen.

Ligt de oorzaak van de verstopte afvoer bij uw woning zelf, dan zijn de oorzaken vaak ‘verkeerd gebruik’ van uw riolering zoals het wegspoelen van voedselresten of ophoping van zeepresten van de wasmachine. In het ergste geval is uw riolering beschadigd, maar ook daarbij kunnen wij u helpen omdat we ook renoverings- en aanlegwerkzaamheden verrichten.

Ook bij u in de regio!

Wij zijn gevestigd in Lepelstraat en hebben een groot werkgebied in onder andere Hoogerheide, Etten-Leur, Zundert en Sint-Annaland. Staat uw woonplaats hieronder er niet tussen dan is dat geen probleem. Neem contact op via 0164 – 68 12 40 of info@verstratenriolering.nl en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Bergen op Zoom
Bolnes
Bosschenhoofd
Breda
Dinteloord
Etten-Leur
Fijnaart
Halsteren
Heijningen
Hoeven
Hoogerheide
Huibergen
Klein-Zundert
Klundert
Kruisland
Lepelstraat
Moerdijk
Nieuw-Vossemeer
Nispen
Ossendrecht
Oud Gastel
Oud-Vossemeer
Oudenbosch
Poortvliet
Rijsbergen
Roosendaal
Rucphen
Scherpenisse
Sint Maartensdijk
Sint Philipsland
Sint Willebrord
Sint-Annaland
Sprundel
Stampersgat
Standdaarbuiten
Steenbergen
Tholen
Welberg
Wernhout
Willemstad
Wouw
Wouwse plantage
Zevenbergen
Zundert