Riolering Ontstoppen

Heeft u hulp nodig om uw riolering te ontstoppen? Neem vandaag contact op met Verstraten Riolering & Grondwerk. Uw ontstoppingsbedrijf, snel en betaalbaar!

Bij Verstraten Riolering & Grondwerk ben u aan het juiste adres voor het ontstoppen van uw riolering. Dankzij jarenlange ervaring en echte vakkennis zijn wij als geen ander in staat om snel en betaalbaar uw riool ontstopping op te lossen. Neem contact op via 0164-681240 of stuur een bericht naar info@verstratenriolering.nl. Wij maken graag met u een afspraak om de riolering te ontstoppen of wanneer er meer moet gebeuren.

Een riolering ontstoppen doen wij op verschillende manieren, het is helemaal afhankelijk van het exacte probleem. Voor leidingdiameters van 160 of kleiner zetten wij veermachines in die zonder water een schone oplossing bieden voor ieder vorm van verstopping.

Reinigen en inspectie

Wanneer een riolering zo erg is aangetast of vervuild dat deze niet te ontstoppen valt of een vergroot risico heeft op opnieuw verstopt raken dan zetten we hoge druk units in waarmee we met water onder hoge druk de riolering ontstoppen. Indien wij al het vermoeden hebben dat er een beschadiging is dan zetten wij onze camera inspectie in om dit vooraf te controleren. Met een waterdichte camera inspecteren wij uw riolering op scheuren en breuken.

Renovatie of nieuwe aanleg

Soms is het niet mogelijk om een riolering te ontstoppen omdat deze beschadigd is. Dan moet hij gerenoveerd worden of opnieuw worden aangelegd. U kunt ons ook daarvoor inschakelen, wij vervangen met de beste kwaliteit PVC en hulpstukken de riolering. En materiaal en machines (van minigraver tot mobiele kraan) verzorgen wij zelf!

Ook bij u in de regio!

Wij zijn gevestigd in Lepelstraat en hebben een groot werkgebied in onder andere Bergen op Zoom, Sint Willebrord, Tholen en Nieuw-Vossemeer. Staat uw woonplaats hieronder er niet tussen dan is dat geen probleem. Neem contact op via 0164 – 68 12 40 of info@verstratenriolering.nl en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Bergen op Zoom
Bolnes
Bosschenhoofd
Breda
Dinteloord
Etten-Leur
Fijnaart
Halsteren
Heijningen
Hoeven
Hoogerheide
Huibergen
Klein-Zundert
Klundert
Kruisland
Lepelstraat
Moerdijk
Nieuw-Vossemeer
Nispen
Ossendrecht
Oud Gastel
Oud-Vossemeer
Oudenbosch
Poortvliet
Rijsbergen
Roosendaal
Rucphen
Scherpenisse
Sint Maartensdijk
Sint Philipsland
Sint Willebrord
Sint-Annaland
Sprundel
Stampersgat
Standdaarbuiten
Steenbergen
Tholen
Welberg
Wernhout
Willemstad
Wouw
Wouwse plantage
Zevenbergen
Zundert