Afvoer Verstopt

Is uw afvoer verstopt en wilt u dit snel laten verhelpen? Neem dan contact op met Verstraten voor een vakkundig en betaalbaar ontstoppingsbedrijf!

Uw afvoer is verstopt en het lukt u niet zelf om de ontstopping te verwijderen? Dan is het tijd voor de professionele diensten van Verstraten Riolering en Grondwerk. Wij zijn als geen ander in staat om ieder afvoer probleem voor u op te lossen tegen een betaalbare prijs! Neem contact op via 0164-681240 of info@verstratenriolering.nl voor een offerte of om direct een afspraak te maken.

Waarom is mijn afvoer verstopt?

Uw afvoer kan verstopt raken om verschillende redenen en u bent niet de enige. Jaarlijks ontstaan in duizenden huishoudens in Nederland afvoer problemen. Meestal zijn deze problemen te wijten aan de ophoping van afvalresten die niet in het riool thuis horen of deze zijn opgehoopt zonder dat u hier erg in had. Zoals het wegspoelen van vet en voedsel, hoe klein het ook mag zijn in uw afvoer kan het ophopen met een verstopt riool als gevolg.

Het is ook mogelijk dat uw afvoer verstopt is omdat de riolering gescheurd of gebroken is. Daarbij bestaat de kans dat uw eigen riolering goed is maar de aansluiting of verdere verloop van de gemeentelijke riolering gebreken vertoont. In dit laatste geval kunt u vaak de kosten bij de gemeente verhalen.

Hoe ontstoppen wij uw afvoer?

Een afvoer ontstoppen gaat verder dan een speciaal middeltje in uw leidingen gieten. Wij gebruiken machines die speciaal bedoeld zijn voor wanneer een afvoer verstopt is. Hiermee bent u gegarandeerd van een complete oplossing van uw probleem. Bij grotere problemen zoals beschadigingen hebben wij ook alle machines en gereedschap in huis om renovatie of aanleg werkzaamheden te verrichten.

Ook bij u in de regio!

Wij zijn gevestigd in Lepelstraat en hebben een groot werkgebied in onder andere Bergen op Zoom, Sint Willebrord, Tholen en Wouwse Plantage. Staat uw woonplaats hieronder er niet tussen dan is dat geen probleem. Neem contact op via 0164 – 68 12 40 of info@verstratenriolering.nl en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Bergen op Zoom
Bolnes
Bosschenhoofd
Breda
Dinteloord
Etten-Leur
Fijnaart
Halsteren
Heijningen
Hoeven
Hoogerheide
Huibergen
Klein-Zundert
Klundert
Kruisland
Lepelstraat
Moerdijk
Nieuw-Vossemeer
Nispen
Ossendrecht
Oud Gastel
Oud-Vossemeer
Oudenbosch
Poortvliet
Rijsbergen
Roosendaal
Rucphen
Scherpenisse
Sint Maartensdijk
Sint Philipsland
Sint Willebrord
Sint-Annaland
Sprundel
Stampersgat
Standdaarbuiten
Steenbergen
Tholen
Welberg
Wernhout
Willemstad
Wouw
Wouwse plantage
Zevenbergen
Zundert