Riolering Vervangen

Moet uw riolering vervangen worden? Neem dan contact op met Verstraten Riolering & Grondwerk. Wij nemen de klus van A tot Z aan en leveren vakmanschap!

Bij Verstraten Riolering & Grondwerk bent u ook voor uw riool vervangen aan het juiste adres. Naast dat wij riool verstoppingen verhelpen zijn wij namelijk ook gespecialiseerd in rioleringen vervangen, van eenvoudige reparaties tot het vervangen van een complete riolering.

Een riolering die vervangen moet worden is niet uitzonderlijk. Rioolbuizen en verbindingsstukken verweren in de loop der tijd en zijn dan aan vervanging toe. Ook is het mogelijk dat de riolering beschadigd is door boomwortels, een verzakking of een fout die is ontstaan tijdens werkzaamheden. Daarnaast worden wij ook regelmatig ingeschakeld voor nieuwe riolering bij nieuwbouw.

Neem contact met ons op via 0164-681240 of stuur een bericht naar info@verstratenriolering.nl.

Vakmanschap van A tot Z

Zelf uw riool vervangen is een tijdrovende klus en vereist kennis en vakmanschap om het goed te doen. Het buizenstelsel moet precies goed gelegd worden zodat het water op de juiste manier wegstroomt. Een fout gelegde verbinding of gebruik van het verkeerde materiaal kan snel leiden tot een verstopte riolering of zelfs nieuwe beschadigingen.

Onze vakmannen zijn ervaren in het vervangen van riolering en maken er een A tot Z klus van. Niet alleen verrichten wij al het graaf- en breekwerk voor u met onze eigen machines, al het afval wordt achteraf weggehaald en we bestraten het werkgat netjes dicht. De locatie wordt perfect achterlaten zodat u niet eens meer ziet dat wij bezig zijn geweest!

Ook bij u in de regio!

Wij zijn gevestigd in Lepelstraat en hebben een groot werkgebied in onder andere Halsteren, Oudenbosch, Breda en Huibergen. Staat uw woonplaats hieronder er niet tussen dan is dat geen probleem. Neem contact op via 0164 – 68 12 40 of info@verstratenriolering.nl en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Bergen op Zoom
Bolnes
Bosschenhoofd
Breda
Dinteloord
Etten-Leur
Fijnaart
Halsteren
Heijningen
Hoeven
Hoogerheide
Huibergen
Klein-Zundert
Klundert
Kruisland
Lepelstraat
Moerdijk
Nieuw-Vossemeer
Nispen
Ossendrecht
Oud Gastel
Oud-Vossemeer
Oudenbosch
Poortvliet
Rijsbergen
Roosendaal
Rucphen
Scherpenisse
Sint Maartensdijk
Sint Philipsland
Sint Willebrord
Sint-Annaland
Sprundel
Stampersgat
Standdaarbuiten
Steenbergen
Tholen
Welberg
Wernhout
Willemstad
Wouw
Wouwse plantage
Zevenbergen
Zundert